Licht & Geluid huren

Bent u alleen op zoek naar Licht, Geluid en/of Beeld met of zonder bediening ook dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij verzorgen al jaren lang het licht en geluid op diverse kleine en grote evenementen door heel Nederland zowel binnen als buiten, maar ook bij uw privé aangelegenheid thuis of in de tuin staan wij graag voor u klaar.

Of het nu gaat om een spraakinstallatie bij een presentatie van uw bedrijf of een zanginstallatie bij een feest wij verzorgen het kant en klaar!

Wilt u zelf een feest draaien of kent u iemand die uw feest kan draaien, maar heeft u alleen nog niet het Licht en Geluid of speelt u in een kleine of grote band en is er nog geen eindversterking voor een feest en/of een Geluidstechnicus? ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden van Happy Power Light & Sound! 

Geluidsinstallatie huren

U huurt bij ons al een complete geluidset vanaf € 150,-

Deze geluidset is inclusief:

 • 2 x 250 Watt actieve speakers (voldoende tot +/- 100 personen)
 • 2 x Statief voor speaker
 • 2 x XLR aansluitkabel (van mengpaneel naar speakers)
 • 1 x Mengpaneel
 • 1 x Dubbele cd speler met pitch control
 • 1 x Draadloze microfoon

U huurt bij ons al een Beamer set voor bijvoorbeeld een presentatie vanaf € 125,-

Deze set is inclusief:

 • 1 x Beamer minimaal 2200 ansilumen
 • 1 x Projectiescherm

U huurt bij ons al een complete lichtset vanaf € 100,-

Deze lichtset is inclusief:

 • 2 x T-Bar statief (hier komen de lichteffecten aan te hangen)
 • 4 x LED Par 56 (muziekgestuurde kleurenwissel)
 • 4 x Lichteffect (LED, gasontladingslamp of halogeen)

Wij verhuren losse lichteffecten al vanaf € 7,50 en een rookmachine vanaf € 12,50 inclusief vloeistof.

LED (Light Emitting Diode) disco lichteffecten zijn een zeer goede vervanger van de oudere welbekende discoverlichting met lichtbronnen van o.a. halogeen lampen. LED effecten zijn milieubewust doordat LED langer meegaat dan de reguliere lichtbronnen, vragen weinig vermogen uit het stroom net +/- 20 Watt ten opzichte van gemiddeld +/- 300 Watt halogeen effecten, produceren weinig warmte en geven zeer duidelijk en helder licht.

Happy Power Light & Sound probeert uiteraard ook mee te werken aan een beter milieu en stapt daarom langzamerhand over naar steeds meer lichteffecten met LED techniek!

Bovenvermelde prijzen zijn dagprijzen exc. 21% btw.

Podia, Podiumwagens en Trucks

voorbeeld: Zwarte podium wagen (Truck) 8×4 mtr. inclusief Professioneel Licht & Geluid (on stage en publiek) en een Geluidstechnicus voor de hele dag is de prijs € 2750,-  (te zien foto links en rechts) U hoeft alleen nog maar te zorgen dat er een 380V aansluiting is op het punt waar het podium moet komen te staan verder regelen wij alles. Wij zijn +/- 1½ uur van te voren aanwezig om het podium op te bouwen. Onderstaand een aantal voorbeeld prijzen en podiums, hieraan is natuurlijk nog van alles te wijzigen zoals bijvoorbeeld grote van het podium, met of zonder dak, enz.. Alle podiums en zeilen zijn brandvertragend en gecertificeerd. Klein mobiel podium 6 mtr. breed x 4 mtr. diep. Dit podium is uitermate geschikt voor als er weinig ruimte is voor een podium en u toch graag een podium met goed licht en geluid wilt hebben eventueel met catwalk. Prijs van dit podium € 2495,- voor een hele dag. Bouw podium van trussen en zeilen voor de wat grotere evenementen. Dit podium is 12 mtr. breed x 8 mtr. diep en kunt u eventueel gebruiken voor wat grotere bands. Prijs van dit podium € 3950,- voor een hele dag. Bouw podium van trussen en zeilen voor de middelgrote evenementen. Dit podium is 8 mtr. breed x 4 mtr. diep. Prijs van dit podium € 3295,- voor een hele dag. Bouw podium van trussen en zeilen. Het podium is 10 mtr. breed x 5 mtr. diep. Dit podium is uitermate geschikt voor koren doordat er verschillende hoogtes in het podium zitten, maar u kan het podium ook met een vlakke vloer krijgen. Prijs van dit podium is € 3950,- voor een hele dag. Mobiel podium 2. Dit podium is 8,5 mtr. breed x 4 mtr. diep en eventueel uit te breiden met catwalk. U kunt dit podium goed gebruiken op bijvoorbeeld marktpleinen, enz. Prijs van dit podium is € 3250,- voor een hele dag. Alle bovenvermelde prijzen zijn ex. 21% btw. en inclusief Professioneel Licht, Geluid en Geluidstechnicus voor bijvoorbeeld het uitmixen van een band of artiest, maar als de band of artiest dat zelf wilt doen is dat uiteraard ook mogelijk.