dj inhuren kinderdisco bedrijfsfeest bruiloft

(Kids) DJ Edwin is al 15 jaar actief bezig met Drive-in Shows en het draaien op feesten en partijen. Bij (Kids) DJ Edwin begon het met af en toe draaien bij vrienden en kennissen en is nu gedeeltelijk beroepsmatig hiermee bezig.

(Kids) DJ Edwin staat nu inmiddels elke week op diverse feesten te draaien en te entertainen.

Specialisaties: Kinderdisco, 70’s, 80’s & 90’s feesten, Bruiloftsfeesten, Bedrijfsfeesten, All Round DJ.

Tevens heeft (Kids) DJ Edwin sinds 4 Oktober 2012 zijn diploma Pro Audio & Recording Engineer gehaald en wordt hiermee binnenkort het bedrijf weer verder uitgebreid met een dochteronderneming wat gericht is op Producing, Audio Visueel en Mastering (tracks en cd’s).

 

DJ Art is inmiddels alweer 20 jaar bezig met draaien en presenteren op verschillende feesten. Het begon bij DJ Art als hobby en is nu een erg uit de hand gelopen hobby en DJ Art staat nu dan ook bijna elke week te draaien op diverse feesten voor tieners tot midlifers.

Specialisaties: Aprés Ski, 70’s & 80’s, bruiloftsfeesten, All Round DJ.

Uurtarief op aanvraag.

DJ Bart is al heel wat jaartjes actief op allerlei feesten en partijen. Van bruiloft tot kinderfeest bent u bij DJ Bart aan het juiste adres. Een bruiloftsfeest met DJ Bart is een mengeling van verschillende muziekstijlen, van jaren ’60, ’70 en ’80 tot Nederlandstalig en uiteraard ook de muziek van vandaag. U zult niet van de dansvloer af te krijgen zijn.

DJ Bart is ook gespecialiseerd in kinderfeesten. U kunt hem boeken als Kapitein Harko de Haai en zal dan de kinderen meenemen op een muzikaal avontuur, vol met leuke spelletjes, wedstrijdjes en vinden we misschien ook wel een schat aan het eind van het feest. Uiteraard kan hij ook gewoon als standaard DJ het kinderfeest komen verzorgen!!!

Specialisaties: Bruiloftsfeesten, kinderfeesten, 70’s & 80’s feesten, all round.

Uurtarief op aanvraag.

 

DJ Bob is al 31 jaar bezig met draaien en mensen entertainen op verschillende feesten doormiddel van personages die DJ Bob naspeelt en medleys die DJ Bob kan zingen.

DJ Bob is tegenwoordig bijna dagelijks aan het draaien en optreden op vaste locaties en door het land met de Drive-In Show.

Voor DJ Bob begon het als een hobby en is nu als beroep hier volop mee bezig.

Specialisaties: Bedrijfsfeesten, All Round DJ, 50 plus feesten.

Uurtarief op aanvraag.

DJ Gerard is al ruim 30 jaar geleden begonnen met mensen entertainen doormiddel van draaien van de toen nog platen en het maken van diverse bandparodieën.

Na een lange tijd dat DJ Gerard het even wat rustiger aan gedaan te hebben is DJ Gerard nu sinds 12 jaar weer volop bezig met draaien en entertainen op 70’s & 80’s feesten, bruiloften en partijen.

Specialisaties: Bedrijfsfeesten, 70’s & 80’s, Bruiloften, Nederlandstalig.

Uurtarief op aanvraag.

DJ Skill is begonnen met draaien op oud en nieuw ’89/’90 voor vrienden en kennissen met draaitafels en vinyl. Een jaar later na veel oefenen en draaien thuis is hij door dezelfde groep gevraagd of hij weer wilde komen draaien, vanaf dien is het eigenlijk erg snel gegaan. DJ Skill werd gevraagd voor diverse vaste feesten in clubs en bar dancings en draaide daar voornamelijk veel dance en top 40 muziek. Na ongeveer 10 jaar voor clubs en dancings gedraaid te hebben wilde DJ Skill zich een beetje op andere soorten feesten richten en is toen bruiloften en 70’s, 80’s en 90’s feesten gaan draaien en dat doet hij nu nog steeds met veel plezier. Inmiddels draait DJ Skill regelmatig op feesten voor Happy Power Light & Sound.

Specialisaties: Bruiloft-, Bedrijfs-, Schoolfeesten, 70’s, 80’s & 90’s feesten, All Round DJ

Uurtarief op aanvraag.

Lynda is onze professionele kids entertainer.

Lynda is 12 jaar geleden begonnen met het meehelpen op kleine kinderfeesten, maar staat inmiddels op vele grote maar ook kleine feesten te entertainen en vooral professioneel te dansen.

Lynda heeft jaren lang streetdance ervaring en kan dan ook op elk gewenst nummer voor dansen.

Specialisaties: Lynda is gediplomeerd kids entertainer, Ze danst en schminkt ook nog eens professioneel.

Uurtarief op aanvraag.