DJ Edwin 

Kids Kinder DJ Edwin
(Kids) DJ Edwin

(Kids) DJ Edwin is al 24 jaar actief bezig met Drive-in Shows en het draaien op diverse feesten, partijen en Kinderdisco Shows. (Kids) DJ Edwin is ooit begonnen met af en toe een feestje draaien bij vrienden en kennissen en heeft inmiddels hiervan zijn beroep gemaakt. (Kids) DJ Edwin staat elke week op vele diverse (kinder,-)feesten en evenementen te draaien en te entertainen. Specialisaties: Kinderdisco70’s80’s & 90’s feestenBruiloftsfeestenBedrijfsfeestenAll Round DJ. Tevens heeft (Kids) DJ Edwin sinds 4 Oktober 2012 zijn diploma Pro Audio & Recording Engineer gehaald en is Happy Power verder uitgebreid met  Produceren, Audio Visueel en Mastering (tracks en cd’s).

DJ Gerard

DJ Gerard is al ruim 30 jaar geleden begonnen met mensen entertainen doormiddel van draaien van de toen nog platen en het maken van diverse bandparodieën.

Na een lange tijd dat DJ Gerard het even wat rustiger aan gedaan te hebben is DJ Gerard nu sinds 12 jaar weer volop bezig met draaien en entertainen op 70’s & 80’s feesten, bruiloften en partijen.

Specialisaties: Bedrijfsfeesten, 70’s & 80’s, Bruiloften, Nederlandstalig.

Uurtarief op aanvraag.

DJ Gerard

DJ Jurgen

DJ Jurgen

DJ Jurgen is begonnen met draaien op oud en nieuw ’89/’90 voor vrienden en kennissen met draaitafels en vinyl. Een jaar later na veel oefenen en draaien thuis is hij door dezelfde groep gevraagd of hij weer wilde komen draaien, vanaf dien is het eigenlijk erg snel gegaan. DJ Jurgen werd gevraagd voor diverse vaste feesten in clubs en bar dancings en draaide daar voornamelijk veel dance en top 40 muziek. Na ongeveer 10 jaar voor clubs en dancings gedraaid te hebben wilde DJ Jurgen zich een beetje op andere soorten feesten richten en is toen bruiloften en 70’s, 80’s en 90’s feesten gaan draaien en dat doet hij nu nog steeds met veel plezier. Inmiddels draait DJ Jurgen regelmatig op feesten voor Happy Power Light & Sound.

Specialisaties: Bruiloft-, Bedrijfs-, Schoolfeesten, 70’s, 80’s & 90’s feesten, All Round DJ

Uurtarief op aanvraag.

Kids Entertainer Lynda

Lynda is onze professionele Kids Entertainer. Lynda is 21 jaar geleden begonnen met het meehelpen op kleine kinderfeesten, maar staat inmiddels op vele grote maar ook nog steeds veel kleine feesten te entertainen en vooral professioneel te dansen. Lynda heeft jaren lang streetdance ervaring en kan dan ook op elk gewenst nummer voor dansen. Specialisaties: Lynda is gediplomeerd kids Entertainer, Ze danst, schminkt en zet Glittertattoo’s ook nog eens professioneel. Uurtarief op aanvraag.

Kids DJ Edwin-Lynda