DJ Edwin 

DJ Edwin

(Kids) DJ Edwin is al 23 jaar actief bezig met Drive-in Shows en het draaien op feesten en partijen. Bij (Kids) DJ Edwin is het ooit begonnen met af en toe draaien bij vrienden en kennissen en heeft hiermee gedeeltelijk zijn beroep van gemaakt. (Kids) DJ Edwin staat elke week op diverse (kinder,-)feesten en evenementen te draaien en te entertainen. Specialisaties: Kinderdisco70’s80’s & 90’s feestenBruiloftsfeestenBedrijfsfeestenAll Round DJ. Tevens heeft (Kids) DJ Edwin sinds 4 Oktober 2012 zijn diploma Pro Audio & Recording Engineer gehaald en is het bedrijf weer verder uitgebreid met  Producing, Audio Visueel en Mastering (tracks en cd’s).

DJ Gerard

DJ Gerard is al ruim 30 jaar geleden begonnen met mensen entertainen doormiddel van draaien van de toen nog platen en het maken van diverse bandparodieën.

Na een lange tijd dat DJ Gerard het even wat rustiger aan gedaan te hebben is DJ Gerard nu sinds 12 jaar weer volop bezig met draaien en entertainen op 70’s & 80’s feesten, bruiloften en partijen.

Specialisaties: Bedrijfsfeesten, 70’s & 80’s, Bruiloften, Nederlandstalig.

Uurtarief op aanvraag.

DJ Jurgen

DJ Jurgen is begonnen met draaien op oud en nieuw ’89/’90 voor vrienden en kennissen met draaitafels en vinyl. Een jaar later na veel oefenen en draaien thuis is hij door dezelfde groep gevraagd of hij weer wilde komen draaien, vanaf dien is het eigenlijk erg snel gegaan. DJ Jurgen werd gevraagd voor diverse vaste feesten in clubs en bar dancings en draaide daar voornamelijk veel dance en top 40 muziek. Na ongeveer 10 jaar voor clubs en dancings gedraaid te hebben wilde DJ Jurgen zich een beetje op andere soorten feesten richten en is toen bruiloften en 70’s, 80’s en 90’s feesten gaan draaien en dat doet hij nu nog steeds met veel plezier. Inmiddels draait DJ Jurgen regelmatig op feesten voor Happy Power Light & Sound.

Specialisaties: Bruiloft-, Bedrijfs-, Schoolfeesten, 70’s, 80’s & 90’s feesten, All Round DJ

Uurtarief op aanvraag.

Kids Entertainer Lynda

Lynda is onze professionele kids entertainer. Lynda is 21 jaar geleden begonnen met het meehelpen op kleine kinderfeesten, maar staat inmiddels op vele grote maar ook kleine feesten te entertainen en vooral professioneel te dansen. Lynda heeft jaren lang streetdance ervaring en kan dan ook op elk gewenst nummer voor dansen. Specialisaties: Lynda is gediplomeerd kids entertainer, Ze danst en schminkt ook nog eens professioneel. Uurtarief op aanvraag.

Ballonnen artiest vrouw