Elvis Presley

Het is eindelijk weer zo ver Elvis is back! en beter als ooit… of kunnen wij beter zeggen net zo goed als ooit? Want bij deze look-a-like Elvis denkt u weer dat u bij een heuse show van hem zelf staat.

Tijdens de 4 uur durende disco show met uiteraard de muziek uit de jaren 70 en 80 komt Elvis (eventueel in pink cadillac) een wervelende 30 minuten durende Elvis show geven met van alles er op en er aan, hierbij kunt u denken aan de looks, de kostuums en de show elementen.


De Elvis Presley playbackt NIET en zingt de sterren van de hemel!

Elvis Presley kan verschillende tribute shows neerzetten waaronder:

  • 68 TV special show
  • In person
  • 69 Vegas international hotel show
  • Aloha from Hawaï via satelite show
  • Madison square garden show

Uiteraard moeten wij wel van te voren weten welke show u wenst.

De kostumeringen van Elvis Presley zijn perfect tot in detail afgewerkt en aan alle accessoires is gedacht. Ook kan Elvis Presley in een eigentijds kostuum de show verzorgen.
Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Deze combinatie met look-a-like Elvis Presley wordt standaard verzorgt inclusief licht & geluid tot +/- 150 personen, DJ en Elvis Presley. Na zijn optreden is er ook nog gelegenheid voor een Meet & Greet met deze legende. Uiteraard kan het pakket aangepast worden aan het aantal verwachte gasten.

elvis presley

80's & 90's Look a Like

Weer even terug van weggeweest ja, ja daar zijn ze weerrrrr…. de jaren 80 en 90 nog eventjes een avondje opnieuw meemaken met zelfs de sterrencast van toen!

Wij verzorgen een 5 uur durende spetterende Drive-In Show met de disco classics en hits van de jaren 80 en 90 in combinatie met een super sterrencast.


Met onze professionele DJ’s in disco kledingstijl zit u in een mum van tijd in de jaren 80 en 90 sfeer.
Met disco classics van o.a. Wham, Phil Collins, Tina Turner, Frankie Goes To Hollywood, Miami Sound Machine, Sister Sledge en vele, vele anderen, maarrrr… als speciale happening tijdens deze avond ook nog eens extra onderstaande artiesten en kan deze avond dus niet meer stuk.

De optredens zijn gedeeltelijk door u zelf samen te stellen:

Tijdens de avond komen er 3 optredens van 30 minuten elk optreden door één van onderstaande artiesten:

U kunt kiezen uit : Marilyn Monroe, Prince, Madonna of George Michael

en…. als klap op de vuurpijl loopt er ook nog 3,5 uur tijdens het feest animator Arnold Schwarzenegger rond met wie u bijvoorbeeld op de foto kan.

Dus wilt u voor uw bedrijf of misschien wel uw prive feest eindelijk een keer iets wat totaal anders is als de meeste andere feesten boek dan snel de 80’s & 90’s Look a Like Evening Party!

En beleef de jaren 80 en 90 opnieuw !

Michael Jackson

Het is eigenlijk niet te geloven, maar bij Happy Power is het mogelijk “The King of Pop” herleeft en hij danst en zingt weer de sterren van de hemel.

U kent ze denk ik vast nog wel Thriller, Beat It, Billie Jean, enz. allemaal zijn ze te horen en te zien.

Tijdens de 4 uur durende disco show met natuurlijk de muziek uit de jaren 70, 80 en 90 komt Michael Jackson tijdens de feestavond een 30 minuten durende show weggeven.

Hij is o.a. bekend van TV bij de NOS, BNN, KRO(special Marc-Marie Huijbregts), RTL 4 (Boulevard) en SBS 6 (shownieuws)

Met ons geluid en de lichteffecten wordt het een totale show om nooit meer te vergeten en keert u na afloop van het feest met een feestelijk gevoel naar huis met het idee van heb ik hem toch nog even gezien.

Ook is het natuurlijk mogelijk om na het optreden nog even met “The King of Pop” op de foto te gaan.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Deze Michael Jackson look-a-like combinatie wordt standaard verzorgt inclusief licht en geluid tot +/- 150 personen en kan altijd aangepast worden naar meer of minder personen!

Miss Rose Murphy

Een spetterende disco show met met de muziek van toen en nu, en ook nog een super playback act van zeer hoog niveau van Miss Rose Murphy! Dit allemaal zal er voor zorgen dat u geen moment stil zal zitten.

Tijdens de 5 uur durende disco show komt er een 30 minuten durende dragqueen act verdeeld over 2 a 3 blokken van Miss Rose Murphy. Miss Rose Murphy verkleed zich tussen de acts om in een creatie passend bij de song en het feest.

Miss Rose Murphy heeft een breed repertoire aan muziek, van ballads tot dance en van Nederlandstalig toto cabaretachtige songs. Meestal is het een mix van dit alles wat voor een leuke afwisseling zorgt.

Het is zelfs zo indien de sfeer en de situatie het toelaat kan Miss Rose Murphy een dance act met het publiek en/of uw gasten doen, waarbij zij de dans passen op een bord laat zien. Dit moet u een keer meegemaakt hebben en enorm leuk om er tussen te staan!

Biografie Miss Rose Murphy:

De carrière van Miss Rose Murphy begon zoals bij vele dragqueens als grap op een feestje. Dit bleek echter zo’n succes te zijn dat zij gevraagd werd om tijdens een feest in Amsterdam mee te doen. Daar is haar naam ontstaan.

Een jaar later verhuisde zij naar haar huidige woonplaats en werd zij gevraagd om mee te doen met een songfestival als suprise-act. Daar won zij met twee anderen als trio de eerste prijs. Vanaf dat moment had zij de smaak pas echt te pakken en was zij niet meer te stoppen.

Miss Rose Murphy heeft in haar vorm van optreden veel contact met het publiek, het is een interactie wat zij wil bereiken. Miss Rose Murphy zingt graag liedjes met een emotionele lading. ‘Ze mag hem hebben’ van Conny Stuart is een van haar favorieten. Het is een toneelstuk op zich, waarin zij echt laten zien wat zij kan. Dit nummer heeft zij dan ook gezongen (playback) bij de tv show van Christine van der Horst.

Sinds 1999 staat Miss Rose op de hak en sinds 2001 treed zij ook op. Showtravestie heeft een rijke geschiedenis en mag volgens Miss Rose Murphy nooit verloren gaan.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Deze combinatie met Miss Rose Murphy wordt standaard verzorgt inclusief licht en geluid tot +/- 150 personen, DJ met muziek van toen en nu, 30 minuten Miss Rose Murphy in 2 a 3 blokjes. Uiteraard is het ook mogelijk Miss Rose Murphy langer te boeken of haar liedjes te laten playbacken in een bepaald thema.

Xenopus

Houd u wel een beetje van spanning en sensatie tijdens de disco? Nou……dat kan bij ons!

Wij kunnen uw feest een spannend tintje geven in samenwerking met de artiest Xenopus (bekend van “Hollands Got Talent”) Wij zorgen dat er een goede licht en geluidshow staat inclusief een DJ naar uw wensen.

Tijdens de disco show komt er dan een spectaculair optreden van Xenopus die met of zonder reptielen aan de gasten een geweldige griezelshow laat zien.

Xenopus bekend van “Hollands Got Talent” (De man met de slangenogen en pak) ziet er niet alleen een klein beetje griezelig uit maar geeft ook nog eens een griezelshow weg die u niet snel zult vergeten. Tevens betrekt hij de gasten bij zijn griezelshow met o.a. slangen, spinnen en piercings (bij hem zelf natuurlijk).

U kan klikken op de foto rechts voor een vergroting!

Niet alleen het uiterlijk van Xenopus blijft u bijstaan, maar ook de trucs en de acts.

De show van Xenopus duurt ongeveer een half uur tot een uur en de gevoelstemperatuur mag in de ruimte vanwege de slangen niet onder de 18 graden celcius liggen.

Tevens is de show van Xenopus nog uit te breiden met een vuurshow.

Deze shows zijn voor jong en oud en worden aangepast aan de leeftijd, maar de minimale leeftijd die wij aanraden is vanaf 12 jaar.

Na afloop van het optreden van Xenopus is er nog gelegenheid om met hem en/of de reptielen op de foto te gaan.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Deze Xenopus combinatie met de Drive In Show wordt standaard verzorgt inclusief een licht en geluidsinstallatie tot +/- 200 personen, DJ en een half uur optreden van Xenopus en daarna op de foto met hem en/of zijn reptielen. Dit combipakket kan uiteraard aangepast worden aan het aantal gasten.

Bands

Happy Power in combinatie met diverse Bands.

De Happy Power Drive In Show in combinatie met een Band is de perfecte combinatie voor u bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement. Een band in combinatie met een Drive in Show zorgt ervoor dat elke gast op uw feest het naar zijn of haar zin heeft van jong tot oud.

De DJ van Happy Power zal dan in de pauze van de band zorgen dat ook dan de voetjes van de vloer gaan en dat de gasten geen moment stil zullen zitten.

Uiteraard wordt alles verzorgd met goed geluid en een mooie lichtshow.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze combinatie neem dan snel contact met ons op om uw wensen door te geven betreft band en dan gaan wij op zoek!

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Deze combinatie wordt standaard verzorgt inclusief licht en geluid tot +/- 100 a 150 personen en kan altijd aangepast worden naar meer of minder gasten.