Kinderdisco Shows

Kinderdisco? Natuurlijk! ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40, Kids Top 20, Kids Top 100, Kinderen voor Kinderen, Armin van Buuren, Snelle, Martin Garrix, Daddy Yankee, Broederliefde, Ariana Grande, Boef, JeBroer, K3, Jason Derulo, Shawn Mendes, de bekende vloggers, en natuurlijk TikTok, etc.

Met de Happy Power kinderdisco shows en Kids DJ Edwin bent u verzekerd van een geslaagde middag of avond en is plezier en discofun voor 100% inbegrepen!

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk super goed geluid, diverse mooie lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een (rook)bellenblaas of sneeuwmachine. Je weet niet wat je ziet!!!

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veel gave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen (wedstrijdjes en prijsjes gericht op de leeftijd van de kinderen). Kids DJ Edwin van Happy Power zorgt ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten. Oke let’s party!!!

Kinderdisco Kids DJ Edwin

Nog meer te zien en info:

Zie onder foto’s hoe o.a. een kinderdisco er ook bij U uit kan komen te zien!! U kan ook hier klikken om de foto’s van verschillende kinderdisco shows te bekijken.
Happy Power verzorgt al een complete kinderdisco v.a. € 175,- ex. 21 % btw. !!! Klik hier om direct een tarievenoverzicht aan te vragen.

Wij bieden een totaal pakket met kinderdisco en glittertattoo’s in 1 voor een speciaal gereduceerde prijs!

U kan ons ook meteen vrijblijvend bellen voor meer informatie op ons vaste nummer 085-8769567 of mobiel 06-55964781

Website Kidsdisco.nl

Wij hebben nu een compleet vernieuwde site die alleen gericht is op de kinderdisco shows van Happy Power onder de naam Kids Disco Kinderdisco.De website kunt u bereiken op www.kidsdisco.nl en is nu online, de webshop voor o.a. glittertattoo spullen op die website is nog in aanbouw.

Wij heten u ook graag welkom op www.kidsdisco.nl.

Kids in the Mix, dé maandelijkse disco!

Wij verzorgen samen met een groep vrijwilligers ook elke maand de Kids In The Mix minidisco en kinderdisco feesten in Uithoorn en Amstelveen zie www.kidsinthemix.nl mocht u graag willen zien hoe wij een minidisco en kinderdisco draaien dan bent u uiteraard bij deze van harte uitgenodigd om een keertje te komen kijken. (laat dit a.u.b. wel vooraf even weten zodat u vrij naar binnen komt) Mocht u in de omgeving van Uithoorn of Amstelveen wonen dan is dit natuurlijk ook ideaal om uw kinderverjaardag of kinderfeest te komen vieren.

Facebook en Instagram:

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van acties, aankondigingen waar wij te vinden zijn (openbare feesten), vernieuwingen en extra’s.

Meer Entertainment

Samenwerking en/of uitbreidings pakketten.
In samenwerking met diverse andere artiesten, goochelaars, clowns, enz. hebben wij ook complete pakketten in ons programma zitten wat apart geboekt kan worden.
Ook kunnen wij bijvoorbeeld bij de kinderdisco shows nog Schminken, Glitter Make-Up en /of Glittertattoo’s verzorgen. De glittertattoo’s blijven tussen de 3 en de 7 dagen zitten en zijn een leuke glitterende herinnering. Meer over glittertattoo’s kunt u vinden onder de pagina Glitter Tattoo’s aan de linker kant.
Voorbeeld pakket: Happy Ballonnen Disco Show
Dit pakket houdt in: 3 uur kinderdisco met entertainment als boven omschreven maar dan met 2 entertainers en natuurlijk danswedstrijdjes met kleine prijsje met als extra een ballonnen artiest die tijdens de gehele disco alle figuren die je maar kan bedenken met ballonnen maakt. De disco meubels worden ook van Ballonnen gemaakt en hij doet met de kinderen diverse workshops ballonnen vouwen en diverse ballonnen wedstrijden.
Meer informatie over extra entertainment kunt u hier vinden of onder “Entertainment”.

Leuke, doldwaze en interactieve kinderdisco:

De kinderdisco en het extra entertainment alsmede de kinderdisco shows met onze Kids DJ Edwin zijn ontzettend leuk en intensief en zijn een leuke blijvende herinnering voor de kinderen. Eventueel kan er samen met u een draaiboekje opgesteld worden geheel naar uw wensen. Deze pakketten zijn uitermate geschikt voor Bedrijven, Instellingen, Scholen of voor uw Prive (verjaardags-) feest thuis of in een zaaltje.

Wij komen met onze kinderdisco shows door heel Nederland en België van huiskamer tot aan grote sportzalen en open air evenementen!

Met onze kinderdisco shows treden wij bij heel veel verschillende mensen op en gaan dan ook zeer voorzichtig met gegevens om, wij zullen ook nooit informatie verstrekken aan derden over onze klanten en opdrachtgevers.

Tot snel bij de Happy Power Kids Disco Show!

UwU
UwU
21:50 15 Dec 19
Het was geweldig!!! top personeel ook!!!
Andrea de Ronde
Andrea de Ronde
23:14 23 Nov 19
Marina de Zeeuw
Marina de Zeeuw
18:42 30 Sep 19
Geweldige DJ voor een kinder/tienerfeest!Al 2 keer bij ons geweest, super gezellig en heel professioneel!
Theo Visscher
Theo Visscher
08:46 30 Aug 19
Al vele jaren organiseren wij "Stichting Zomerspelen Graft-De Rijp" een activiteiten week voor de lagere schooljeugd van De Rijp en omliggende dorpen. Als afsluiting houden wij altijd een eindfeest waarbij Edwin de Happy Power Discoshow voor ons verzorgt. Sinds verleden jaar hebben wij ook zijn Blacklight en Glow in the Darkparty toegevoegt. Een groot succes! Om ook wat voor de kleintjes te doen hebben wij via via Prinses Belle bekend van Holland Got Talent bereidt gevonden om voor de kleintjes wat liedjes te zingen en een meet&Greet te houden. Edwin gevraagd om het geheel te begeleiden en de kleintjes ook zelf te vermaken. Een gouden greep! Het was een interactieve show. De kleintjes veelal verkleed als prinses of Disney figuur hebben genoten.
Kim Lafeber
Kim Lafeber
06:53 09 Jul 19
Happy power disco verzorgt al jaren de kinderdisco op ons schoolfeest en dat doet hij GEWELDIG! Altijd up to date met de nieuwste liedjes, dansjes én hij neemt ook nog ‘s leuke cadeautjes mee! Kortom een hit op elke feest!
Chantal Hulsegge
Chantal Hulsegge
17:35 18 May 19
Mijn kinderen hebben genoten van dj Erik. Een goede variatie in gedraaide nummers en zo leuk hoe je met je publiek omgaat en hen erbij weet te houden. Geslaagde lentefair dus voor de peppel!