Feest met een speciaal thema

Hoe vaak komt u niet waar het feestje maar langzaam op gang komt? Een thema passende bij het publiek is dan de oplossing. Onze themafeesten zijn altijd een groot succes, en verrassend voor groot en klein.

Heeft u (nog) geen idee wat voor thema? Dan heeft Happy Power het wel !

happy power halloween feest organiseren

In samenwerking met diverse entertainment bedrijven nemen wij alles uit uw handen op het gebied van licht, geluid, DJ (met passende muziek bij thema) en decoratie. 

En uiteraard zijn er veel meer themafeesten op aanvraag mogelijk! Vertel het ons en we gaan samen er een mooi feestje van maken.

De themafeesten worden standaard verzorgt inclusief licht, geluid tot +/- 100 personen, DJ in gepaste kledingstijl en decoratie. Prijzen zijn afhankelijk van het thema en decoratie materialen.

Feest voor een speciale gelegenheid

Heeft u iets te vieren en wilt u een spetterend feest waar de gasten het nog maanden over hebben?

HappyPower maakt uw feest onvergetelijk.

Halloween disco

50 Plus Feesten (Abraham, Sarah, Jubileum)

Happy Power is in samenwerking met DJ Bob een speciaal pakket gaan samenstellen voor inderdaad zoals de titel al zegt de 50+ers.

Er is in de jaren lange ervaring gebleken dat er altijd veel op het gebied van feesten te krijgen is voor de groep tot 50 jaar, maar eigenlijk de wat oudere feestgangers een beetje vergeten worden, maar hier kunnen wij doormiddel van ons speciale 50+ pakket en beetje verandering in brengen.

Hieronder kunt u een klein beetje een beschrijving zien van DJ Bob en hetgeen o.a. er allemaal gedaan wordt op z’n onvergetelijke avond/middag. Eventueel is het ook nog mogelijk dat DJ Bob in style komt (bijvoorbeeld als Elvis Presley)

DJ Bob zelf 51 treed al 31 jaar op door heel Nederland waarvan de laatste 17 jaar ook vast in diverse partycentra’s en zorginstellingen.

DJ Bob heeft al opgetreden voor groepen tot 1.400 personen, tussen de 100 en 150 optredens per jaar op basis van een totaal entertainment programma dat naast muziek van de laatste 50 jaar, met de nadruk op dance-classics uit de 70’s, ook specifieke dansmuziek (quickstep,walsen, rumba, salsa en tango) bevat.

Daarnaast behoren de dansjes als Macarena, Ketchupsong, Zorbadans en Kabouterdans tot het basisprogramma.
Maar ook een klompendans, vogeltjesdans, limbo en/of linedance behoren tot de mogelijkheden.

Ritme instrumenten als tamboerijnen, sambaballen en drumpads zijn niet uitsluitend voor eigen gebruik, maar staan ook deels tot de beschikking van de gasten.

In de loop van de avond pakt DJ Bob de microfoon een aantal keren om lekker mee te zingen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, 40-50-of 80-ste verjaardagsfeest, een bruiloft of een 50-jarig huwelijksfeest.

Het wordt een geweldig feest als Bob de DJ is geweest!
Beschikbaar 7 dagen per week op ieder uur van de dag.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

De 50 plus feesten worden standaard verzorgt inclusief licht en geluid (tot +/- 200 personen), DJ Bob en muziek instrumenten. Het licht en geluid kan naar wens kleiner of groter opgebouwd worden en aangepast worden aan het aantal verwachte gasten.

Deze feesten zijn ook zeer geschikt voor de zorginstellingen, maar dan met een korter tijdsbestek, kleinere installatie en gereduceerd tarief!

Zou u wel eens terug willen gaan naar de 70’s, 80’s en/of 90’s? dat kan bij Happy Power gelukkig weer! Althans wat betreft de muziek en de vroegere disco entourage.

Met onze professionele DJ’s zit u in een mum van tijd in deze typische sfeer uit de jaren 70, 80 en 90, en hoort u uiteraard de bekende nummers van o.a. James Brown, Sister Sledge, Meatloaf, Village People, Pointer sisters, Aretha Franklin en nog vele andere artiesten uit deze geweldige tijd.

Terwijl u swingt onder onze grote discobol en op de verlichte LED vloer voelt u de Saturday night fever al opkomen!

En om niet te vergeten de DJ kan als u dat wilt ook in gepaste kledingstijl komen met een disco pak aan, afro kapsel en een grote glimmende zonnebril zoals voornamelijk in de jaren 70 gewoonte was, maar ook leuk in de jaren 80 en 90.

Wij kunnen een complete 70’s, 80’s & 90’s disco verzorgen met of zonder decoratie of gedeeltelijke decoratie zoals glitterbol en/of LED vloer.

Onze 70’s, 80’s & 90’s party’s zijn ook uitermate geschikt voor een jubileum of bedrijfsfeest!

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

De 70’s, 80’s & 90’s pakketten worden standaard verzorgt inclusief licht, geluid (tot +/- 200 personen), 2 DJ’s in kledingstijl en eventueel een LED vloer. De pakketten kunnen altijd aangepast worden naar meer of minder personen en kan de eventuele LED dansvloer naar wens kleiner of groter gelegd worden!

Op de website vermelde prijzen zijn ex. 21% btw.

LED vloeren zijn vloeren die bestaan uit verschillende vlakken die door de computer aangestuurd worden en praktisch alle mogelijke kleuren kunnen aannemen. Ook kunnen er op de vloeren diverse lopende teksten ingesteld worden. (Bijvoorbeeld: bedrijfsnaam, feestnaam, naam van de jarige, enz)

Bruiloftsfeesten

Ook aan één van de mooiste dagen van u leven kunnen wij een muzikaal tintje geven. Want wat is er nu leuker en gevarieerder dan een Professionele DJ / Entertainer met goed licht en geluid op uw bruiloftsfeest?

Tijdens uw bruiloftsfeest zorgt de DJ ervoor dat de voetjes allemaal van de vloer komen met de muziek naar uw wensen. Tevens draait de DJ niet alleen de beste muziek, maar kan hij ook de gasten interactief bezig houden met bepaalde dansen en eventuele entertainment.

De geluid en lichtinstallatie wordt opgebouwd naar uw wensen, de grote van de zaal en het aantal gasten.

Wij komen 2 a 3 weken voorafgaand aan het feest samen met de desbetreffende DJ die uw feest gaat draaien bij u langs ter kennismaking en om deze geweldige avond door te spreken betreft muziekkeuze, programma, enz. Mocht u hier geen tijd voor hebben of een andere reden dan kan dat uiteraard ook via e-mail en telefonisch.

TIP! The wedding extra party.

The wedding extra party houd in hetzelfde als boven omschreven, maar dan met als extra bij de openingsdans 2 witte confetti kanonnen (party poppers), DJ meubel afgekleed in het wit met kleine sfeervolle lampjes en een bellenblaasmachine in de zaal of bij de ingang.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Uw bruiloftsfeest of huwelijksfeest worden standaard verzorgt inclusief licht, geluid (tot +/- 200 personen), DJ/Entertainer, kennismakings afspraak vooraf en eventueel met het wedding extra party pakket. De bruiloft Drive In Show kan altijd aangepast worden naar meer of minder gasten en eventueel met of zonder decoratie materialen.

Karaoke shows

Wilt u eens lekker meezingen met de muziek van toen en nu? In het Engels of Nederlands?

Bij Happy Power staat u in de spotlights en zingt u de sterren van de hemel!

U vraagt voor u zelf of voor een ander een nummer aan via onze aanvraag formuliertjes, Happy Power zoekt het op, presenteert en roept om en u of degene die u heeft opgegeven kan dan op de LCD TV of op groot scherm de tekst onder in het beeld aflezen en meezingen.

Met natuurlijk onze speciale Licht & Geluids effecten om het nog realistischer te maken.

U kan natuurlijk ook zelf een karaoke installatie huren bij ons!

Wat wij o.a. bieden voor u karaoke feest.

 • Professionele Geluidsinstallatie.
 • Speciale lichteffecten.
 • Karaoke apparatuur ( DVD-spelers ).
 • LCD TV’s en/of Groot scherm door middel van een Beamer
 • Muziek van toen en nu. (Karaoke DVD’s)
 • Boekjes met daarin de titels en nummers voor karaoke.
 • DJ’s / Entertainer om de avond te begeleiden.

De karaoke installaties zijn geschikt voor diverse locaties van huiskamer tot grote zalen.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

De karaoke pakketten worden standaard verzorgt inclusief licht, geluid (tot +/- 200 personen), Beamer en groot scherm, 1x DJ/Presentator en 1x Presentator voor in de zaal uiteraard beide in glitter hesje. Dit pakket kan altijd aangepast worden naar meer of minder personen en eventueel meerdere schermen.

Op de website vermelde prijzen zijn ex. 21% btw.

Schoolfeest

Ook voor een echt leuk en goed schoolfeest moet Happy Power zijn geweest!

Wij hebben verschillende professionele DJ’s met allemaal hun eigen specialiteit bijv. House, R&B, hiphop, bubbling, dance, trance, top 40 en nog veel meer!

You name it, we play it !!!!

De DJ’s draaien op uw schoolfeest de beste muziek aan één stuk door.

De schoolfeesten worden verzorgt inclusief verschillende lichteffecten zoals muziek en computer gestuurde gekleurde lichteffecten, diverse scans en als special effect een laser hierdoor krijgt u op uw schoolfeest een spectaculaire lichtshow, en herkent u de zaal niet meer terug!

Wij hebben verschillende geluid-en lichtinstallaties voor de schoolfeesten en er is dan ook voor elke locatie een gepaste installatie. Voorbeelden zijn: Aula, gymnastiek lokaal, sporthal, evenementenhal, enz.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

De Schoolfeesten worden standaard verzorgt inclusief licht en geluid (tot +/- 200 personen), rookmachine en DJ’s. Dit kan altijd aangepast worden naar meer of minder personen en de grote van de zaal.

Klik op onderstaand filmpje om een kleine impressie te krijgen hoe een door ons verzorgt schoolfeest er uit kan komen te zien.

Overige feesten oftewel elk idee aan feesten!

Bedrijfsfeesten, Jubileum feesten, 50-jarige verjaardagsfeesten en ga zo maar door! Happy Power kan elk idee aan feesten voor u verzorgen precies zoals u het zelf wilt. Wij werken met diverse bedrijven en artiesten samen zodat wij u eventueel ook een totaal pakket kunnen leveren zodat u nergens meer omkijken naar heeft, met of zonder locatie!

Uw idee onze zorg!

Wat wij u o.a. kunnen bieden:

 • Geluidsinstallatie voor grote en kleine ruimtes.
 • Diverse gekleurde en professionele lichteffecten.
 • Diverse DJ’s met muziek (dance, hip hop, R&B, trance, top 40, 70’s, 80’s & 90’s, 50+, enz.)
 • Rookmachines, Bellenblaasmachines, Sneeuwmachines
 • Decoratie materialen
 • Catering
 • Lasershows (Binnen en/of Buiten)
 • Goochelaars, Ballonartiesten, Clowns, illusionisten, enz.
 • Diverse artiesten ( bekend en onbekend )
 • Podiums / Podiumwagens
 • Tafels, stoelen en alle overige accessoires
 • Springkussens, Virtuele games simulatie speelautomaten, enz.

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen om een leuk idee te verzinnen. Wij maken dan een afspraak met u om samen tot een superleuk feest idee en concept te komen en uiteraard gaan wij dit dan verder voor u uitwerken.

Het Aprés Ski gevoel op uw eigen feest!

Wij zorgen ervoor dat u het ware aprés ski gevoel kan gaan beleven op uw eigen feest locatie.

De DJ in Tiroler kleding draait de beste muziek en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer komen.

En om het helemaal realistisch te maken nemen wij ook nog diverse Oostenrijk en Aprés Ski decoratie materialen mee om de ruimte feestlijk mee om te turnen naar een heuse Aprés ski hut. (zie o.a. de foto’s)

Jodelahiti !!!

Ook nemen wij 2 sneeuwmachines mee die regelmatig sneeuw over de decoratie en de dansvloer blazen.

U kunt er tevens voor kiezen dat wij ook nog behendigheidspellen meenemen in winterse stijl zodat u en de gasten nog een spel kunnen gaan spelen of zelfs een parcours kunnen afleggen met een puntentelling. Degene met de meeste punten kunnen dan een prijs of iets dergelijks winnen.

In het Dickens stijl huisje kunt u bijvoorbeeld zelf warme chocomel of Glühwein schenken en uitdelen.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Het Aprés Ski pakket wordt standaard verzorgt inclusief licht en geluid tot +/- 200 personen, DJ in tiroler kleding met o.a. Aprés Ski muziek, decoratie materialen, sneeuwmachines. Tevens is dit pakket nog uit te breiden met het Dickens stijl huisje en de behendigheidsspellen.

Altijd al eens naar het wilde westen willen gaan? En nog de dansen leren van daar ook? Dat gaan we doen!

De Country & Western disco zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, maar ook erg leuk voor een privé feest in een grotere zaal of om voor iemand als surprise party te geven.

De DJ ziet er niet alleen uit of hij net uit het wilde westen komt vanwege zijn aangepaste kleding, maar hij draait natuurlijk ook tussendoor de beste country hits van toen en nu.

Tijdens deze geweldige happening komt ook nog de Line Dance Groep “Seabirddancers”  een spectaculair line dance optreden geven uiteraard allemaal in western kleding om het helemaal echt te laten lijken.

De “Seabirddancers” laten niet alleen een aantal Line dance optredens zien, maar zullen ook samen met de gasten een paar line dans passen gaan oefenen zodat de gasten aan het einde van de avond al Line dansend naar huis toe gaan. Uiteraard is het niet verplicht om mee te doen, maar eenmaal gezien en gedaan dan blijft u het doen.

Ook zorgen wij ervoor dat de hele zaal ingericht wordt met decorstukken in het thema Country & Western.

En “last but not least” u kunt er ook nog voor kiezen om het pakket uit te breiden met een rodeostier!

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Het country & western pakket wordt standaard verzorgt inclusief licht & geluid (tot +/- 200 personen) 2x DJ in kledingstyle, decoratie materialen Country & Western en optredens van de “Seabirddancers”

Een compleet Spaans feest daar is waar het om draait met dit thema.

Tijdens dit feest zorgen wij ervoor dat er goed licht en geluid staat en natuurlijk een DJ met muziek in het thema spaans u kunt dan denken aan bijvoorbeeld een Vaya Con Dios, Ricky Martin, Juanes, enz. (kleding is uiteraard ook aangepast in Spaans Fiësta).

Ook verzorgen wij op u Spaanse feest een Spaanse Churros Kar die tijdens het feest deze Spaanse lekkernij vers maakt en onbeperkt uitdeelt, en een Spaanse cocktailbar waar van vers fruit diverse cocktails gemaakt worden zonder alcohol. (max. 250 cocktails) Hieronder ziet u een beschrijving van de Churros kar en de Cocktailbar.

Spaanse Churros Kar:

Een Spaanse Churros is een gefrituurde Spaanse lekkernij gemaakt van bloem, eieren en suiker. Na het frituren kunt u kiezen voor poeder suiker of kaneel over de Churros, dit is een heerlijke combinatie en nodigd uit om er direct nog één te gaan halen!

De naam Churros heeft het in Spanje gekregen doordat het eruit ziet als de horens van een stier, in het Spaans Churro.

In Spanje wordt het als ontbijt en in diverse café’s geserveerd. Door ons wordt het op uw feest vers gemaakt en geserveerd vanuit een klein wagentje in stijl met de Nederlandse en Spaanse vlag en een afbeelding van een stier. Als u hier niet al een klein beetje een vakantie gevoel van krijgt! Zoals de Spanjaarden zouden zeggen “Deje el partido comenzar!” of in het Nederlands “Laat het feest maar beginnen!”

Spaanse Cocktail Bar:

2 in Spaans Flamengo jurken gekleedde Cocktail Shakers maken á la minute een fruit cocktail die niet alleen ontzettend lekker is en er goed uitziet, maar ook nog eens gezond is.

In een Spaans/Tropisch versierde cocktail bar staan 2 smoothie makers die de lekkerste fruit soorten door elkaar mengen tot een heerlijke Spaanse Cocktail.(zonder alcohol)

De cocktails zullen ingeschonken worden in plastic glazen. De glazen worden vrolijk gedecoreerd met parasolletje en/of rietje. De Cocktail Shakers werken vanuit een tropisch uitziende rieten kraam die 2.10 mtr. breed x 1 mtr. diep en 2.50 mtr. hoog is. Een sfeervolle cocktail bar waar u doormiddel van een cocktail kaart een keuze kan maken uit 10 verschillende cocktails. Wij kunnen maximaal 250 cocktails schenken, meer op aanvraag mogelijk.

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of offerte!

Het Spaans Fiësta pakket wordt standaard verzorgt inclusief licht en geluid tot +/- 200 gasten, 1x DJ met o.a. Spaanse muziek en in gepaste kleding stijl, Spaanse Churros kar met bediening die op alle locaties kan komen binnen en/of buiten, Spaanse Cocktail Bar met 2 Cocktail Shakers in Flamengo kleding.