Nieuwsberichten oude site:

 • Nieuwe Website ! (28-06-2017) Nog heel even en dan gaat onze nieuwe website online wat totaal gericht is op kinderdisco shows.
  De nieuwe website is te bereiken op www.kidsdisco.nl en is een responsive website zodat de website op zowel mobiel als tablet en desktop goed te zien en te lezen is.
  De Kids Disco Kinderdisco shows met o.a. Kids Kinder DJ Edwin zijn net zoals de Happy Power kinderdisco shows, leuk, verrassend en altijd gezellig! Het logo voor de vernieuwde kidsdisco website is…
 • Sweet Candy Disco 14 en 20 Mei Uithoorn en Amstelveen (10-05-2016) Op 14 en 20 Mei organiseren wij in samenwerking met Kids in the Mix 2 super leuke disco’s in het thema Sweet Candy. op 14 Mei in De Scheg Uithoorn en op 20 Mei in Wijkcentrum Westend Amstelveen. Iedereen is van harte welkom! Zie voor meer informatie de website www.kidsinthemix.nl Elke maand een thema mini en kinderdisco, in De Scheg Uithoorn elke 2e Zaterdag van de Maand en in Wijkcentrum Westend elke 3e Vrijdag van de Maand.
 • Maandelijkse kinderdisco in De Scheg Uithoorn (30-10-2015) Vanaf de maand September 2015 verzorgt Happy Power elke 2e Zaterdag van de Maand weer een hele leuke minidisco en kinderdisco in De Scheg Uithoorn met de minidisco van 16:00 tot 17:30 uur en de kinderdisco van
  19:00 tot 21:30 uur. Op 14 November in het thema Disco Pieten Party, kom jij ook?
 • Nieuwe webshop is gelanceerd (17-11-2013) De nieuwe webshop www.glitterworld.nl is gelanceerd. Er wordt nog druk aan gewerkt, maar u kunt alvast een kijkje nemen of eventueel bestellingen plaatsen. met de voucher welkom2013 krijgt u als Happy Power bezoeker of klant al direct 5 % welkom korting. Klik hier om naar de webshop te gaan!
 • Nu ook Attractieverhuur bij Happy Power (30-09-2013)
 • Facebook pagina (23-06-2013) Ook wij hebben inmiddels een facebook pagina! Als eerste alleen nog van onze kinderdisco shows vanwege ons specialisme hierin en later dit jaar ook van alle andere Drive In Shows en activiteiten die wij verzorgen. Klik hier om naar de facebook pagina te gaan.
 • Kids @ The Scheg Vrijdag 28 Juni 2013 (16-05-2013) Ook dit jaar verzorgen wij weer de kinderdisco in De Scheg op Vrijdag 28 Juni 2013 van 19:00 tot 21:30 uur.  Dus heb jij ook zin in een leuk feest en woon je in de buurt van Uithoorn kom gezellig langs!
 • Pro Audio and Recording Engineer ! (06-10-2012) Yes we did it! Edwin Konijn heeft zijn diploma gehaald voor Pro Audio and Recording Engineer. Wij waren al bezig met een studio en dit wordt nu eindelijk werkelijkheid. In de studio gaan wij straks ook met Producing, Audiovisueel en Mastering werken. Hiernaast willen wij met anderen individuele lessen gaan aanbieden in bepaalde sequencers en electronisch muziek produceren. Mocht u al geinteresseerd zijn neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier op deze site. Binnenkort meer informatie op onze site over de studio werkzaamheden!
 • Nieuw Concept Het your the artist kinderdisco pakket ! (03-10-2011) Nieuw, Nieuw, Nieuw UNIEK Concept in Nederland! Het Happy Power Your The Artist pakket ! Dit kinderdisco pakket is speciaal bedoeld voor alle jonge artiesten van Nederland vanaf 8 jaar. De Happy Power Kids Disco komt samen met Peter (de professionele mobiele opname studio) bij je thuis of in een zaaltje ongeveer 2 uur lang zangopnames maken van jouw met je vrienden en/of vriendinnen op de muziek die jij wilt. Daarna wordt jullie zang met muziek op cds gebrand en kunnen jullie in die tussentijd je eigen cd hoes ontwerpen! Na afloop krijgen jullie uiteraard allemaal je eigen cd mee en gaan jullie nog een uur lekker uit je dak op je eigen muziek en de Happy Power Kids Disco! Dit pakket kan uiteraard ook met je hele school gedaan worden.
 • Stichting Kinder DroomWens (21-08-2011) Happy Power Kids Disco is er uiteraard ook voor de goede kinderdoelen! Zo waren wij op 4 September 2011 te zien in Club Cinema voor de stichting Kinder DroomWens waar wij totaal kostenloos diverse kinderdisco’s verzorgden tevens werd er ook een kinderdisco optreden verloot en kwam de totale opbrengsten ten goede van de Stichting Kinder DroomWens.  Zie voor meer info over dit goede doelen evenement: www.clubcinema.nl/kinderevenement of klik hier Voor de foto’s van dit evenement klik hier
 • Trotse Ouders (05-07-2011) Na lang wachten, maar eerder als verwacht, is het zover Edwin en Lynda zijn de trotse ouders geworden van een heel lief, klein en mooi meisje, gefeliciteerd!
 • Radio Mega Classics FM (16-07-2010)                                TIP TIP TIP            TIP TIP TIP Wij zijn afgelopen week bij Marcel Colthof in de radio studio geweest en kunnen u aanraden om naar deze radiozender te gaan luisteren. De radiozender draait over het algemeen veel 60’s & 70’s muziek en is het programma live op Zondagochtend van 10:00 tot 12:00 uur te beluisteren. Buiten het programma op de Zondagochtend is er een constante streaming van de bekende hits van toen en nu. Klik hier om de livestreaming te starten en te luisteren naar een goede, gezellige en leuke radiozender.