Kinderdisco Shows:

Kinderdisco? Natuurlijk! ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40, Kids Top 20, Kids Top 100, Kinderen voor Kinderen, Daddy Yankee, Katy Perry, Broederliefde, Ariana Grande, Boef, JeBroer, K3, Jason Derulo, Shawn Mendes, enz.

Met de Happy Power kinderdisco shows en Kids DJ Edwin bent u verzekerd van een geslaagde middag of avond en is plezier en discofun voor 100% inbegrepen!

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk super goed geluid, diverse mooie lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een (rook)bellenblaas of sneeuwmachine. Je weet niet wat je ziet!!!

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veel gave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen (wedstrijdjes en prijsjes gericht op de leeftijd van de kinderen). Kids DJ Edwin van Happy Power zorgt ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten. Oke let’s party!!!

Nog meer te zien en info:

Zie onder party pics hoe o.a. een kinderdisco er ook bij U uit kan komen te zien!! U kan ook hier klikken om de foto’s van verschillende kinderdisco shows te bekijken.

Happy Power verzorgt al een complete kinderdisco v.a. € 175,- ex. 21 % btw. !!! Klik hier om direct een tarievenoverzicht aan te vragen. U kan ons ook meteen vrijblijvend bellen voor meer informatie op ons vaste nummer 085-8769567 of mobiel 06-55964781

Nieuw, Nieuw, Nieuw:

  • Wij bieden een totaal pakket met kinderdisco en glittertattoo’s in 1 voor een speciaal gereduceerde prijs!

Website Kidsdisco.nl

Wij hebben nu een compleet vernieuwde site die alleen gericht is op de kinderdisco shows van Happy Power onder de naam Kids Disco Kinderdisco.De website kunt u bereiken op www.kidsdisco.nl en is nu online, de webshop voor o.a. glittertattoo spullen op die website is nog in aanbouw.

Wij heten u ook graag welkom op www.kidsdisco.nl.

Kids in the Mix, dé maandelijkse disco!

Wij verzorgen samen met een groep vrijwilligers ook elke maand de Kids In The Mix minidisco en kinderdisco feesten in Uithoorn en Amstelveen zie www.kidsinthemix.nl mocht u graag willen zien hoe wij een minidisco en kinderdisco draaien dan bent u uiteraard bij deze van harte uitgenodigd om een keertje te komen kijken. (laat dit a.u.b. wel vooraf even weten zodat u vrij naar binnen komt)

Mocht u in de omgeving van Uithoorn of Amstelveen wonen dan is dit natuurlijk ook ideaal om uw kinderverjaardag of kinderfeest te komen vieren.

Facebook en Instagram:

Like ons op Facebook (zie rechts) en blijf op de hoogte van acties, aankondigingen waar wij te vinden zijn (openbare feesten), vernieuwingen en extra’s. Tevens kunt u ons ook vinden op Instagram onder kids_dj_edwin “kidsdisco”

De echt gespecialiseerde Kinderdisco:

De enige echte gespecialiseerde kinderdisco show in Nederland!

Met onze ruim 23 jaar ervaring, voor vele bekende en onbekende nederlanders en meer dan 2000 kinderdisco shows kunnen wij met trots en zekerheid zeggen dat wij één van de weinige echte gespecialiseerde kinderdisco shows van Nederland zijn, met onze eigen ideeën, eigen spelletjes, eigen danswedstrijdjes met veel leuke prijsjes en originele entertainment. De entertainment en prijsjes uiteraard gericht op de interesse en leeftijd van de kinderen. Wij zijn door velen geïmiteerd maar door niemand geëvenaard.

De leukste kinderdisco show die u en de kinderen meegemaakt moeten hebben!!!

Voor direct vrijblijvend meer informatie over de kinderdisco en/of extra pakketten bel dan 06-55964781

Meer Entertainment:

Samenwerking en/of uitbreidings pakketten.

In samenwerking met diverse andere artiesten, goochelaars, clowns, enz. hebben wij ook complete pakketten in ons programma zitten wat apart geboekt kan worden.

Ook kunnen wij bijvoorbeeld bij de kinderdisco shows nog Schminken, Glitter Make-Up en /of Glittertattoo’s verzorgen. De glittertattoo’s blijven tussen de 3 en de 7 dagen zitten en zijn een leuke glitterende herinnering. Meer over glittertattoo’s kunt u vinden onder de pagina Glitter Tattoo’s aan de linker kant.

Voorbeeld pakket: Happy Ballonnen Disco Show

Dit pakket houdt in: 3 uur kinderdisco met entertainment als boven omschreven maar dan met 2 entertainers en natuurlijk danswedstrijdjes met kleine prijsje met als extra een ballonnen artiest die tijdens de gehele disco alle figuren die je maar kan bedenken met ballonnen maakt. De disco meubels worden ook van Ballonnen gemaakt en hij doet met de kinderen diverse workshops ballonnen vouwen en diverse ballonnen wedstrijden.

Meer informatie over extra entertainment kunt u hier vinden of onder “Entertainment”.

Leuke, doldwaze en interactieve kinderdisco:

De kinderdisco en het extra entertainment alsmede de kinderdisco shows met onze Kids DJ Edwin zijn ontzettend leuk en intensief en zijn een leuke blijvende herinnering voor de kinderen. Eventueel kan er samen met u een draaiboekje opgesteld worden geheel naar uw wensen. Deze pakketten zijn uitermate geschikt voor Bedrijven, Instellingen, Scholen of voor uw Prive (verjaardags) feest thuis of in een zaaltje.

Wij komen met onze kinderdisco shows door heel Nederland en België van huiskamer tot aan grote sportzalen en open air evenementen!

Met onze kinderdisco shows treden wij bij heel veel verschillende mensen op en gaan dan ook zeer voorzichtig met gegevens om, wij zullen ook nooit informatie verstrekken aan derden over onze klanten en opdrachtgevers.

Tot snel bij de Happy Power Kids Disco Show!