Club Cinema is een schitterende Art-Deco bioscoopzaal, met een aparte stijlkamer voor private dining en een ruime keuken voor catering. De zaal is geschikt voor zakelijke en particuliere doeleinden en evenementen, met de unieke mogelijkheid tot filmvertoning op groot doek.

U kunter terecht voor een vergadering, cursus, workshop, kick-off, beurs, presentatie, productpromotie, besloten lunch of diner. Ook is er gelegenheid om met relaties of collega’s de zaal te huren tegen concurrerende tarieven.

De locatie leent zich perfect voor een spetterend feest, zoals verjaardag, kinderfeestje, multiculifeest, henna-avond, première party, frisfeest, discofestijn, singles party, schoolfeest of bruiloft. Alle partijen zijn van harte welkom.

Verder kunt u club-avonden, buurtactiviteiten, braderieën, wedstrijden, danslessen, audities, repetities, workshops, pokertoernooien, tv-opnamen, toneel- en muziek uitvoeringen, optredens, veilingen, culturele bijeenkomsten en proeverijen (laten) organiseren.

Voor boekingen en informatie kunt u bellen of mailen, bezichtiging/site-inspection is dagelijks mogelijk, wel op afspraak.

Klik hier om de website van Club Cinema Amsterdam te bekijken.

Club Cinema Amsterdam zit op de Duivendrechtsekade 85 te Amsterdam

CMA ligt aan de Beyersweg 34 centraal en op loopafstand van het station Amsterdam Muiderpoort. De locatie heeft goede tram- en busverbindingen en is ook via de ringweg A10 goed bereikbaar.

U bent bij hun vrij om uw eigen feest te organiseren. Maar zij kunnen u door hun jarenlange ervaring ook adviseren over de organisatie van welke activiteit dan ook.

Denkt u over een trouwfeest, bedrijfsfeest, receptie, promotiefeest of andere activiteit? Zij staan klaar om u te adviseren of om uw feest van a tot z voor u te organiseren.

 

Meer informatie over CMA Zaal kunt u vinden door hier te klikken.

Event Center Fokker ligt aan de IJweg 1094 te Hoofddorp.

Zoals Fokker zelf zegt: Er is altijd wel reden tot een feestje, maar lang niet altijd is de juiste accommodatie voorhanden. Event Center Fokker voorziet echter in ruime mate in deze behoefte.

Of het nu gaat om feesten in particuliere sfeer, zoals bruiloften, verjaardagen of jubilea, of om grote zakelijke (thema) feesten voor honderden genodigden, zowel onze accommodatie als onze keuken kan volledig inspelen op ieders behoefte.


 

Klik hier om de site van Event Center Fokker te bezoeken.

Restaurant, Bar en Partyzaal Maal 3 ligt aan de rand van het Amsterdamse bos in Amstelveen/Bovenkerk aan de Noorddammerlaan 42-44.

Naast het sfeervolle restaurant van Maal 3 waar u ontzettend lekker en goed kunt eten en de bediening ook erg vriendelijk en aardig is kunt u ook gaan genieten van een lekker drankje en/of hapje in het aanliggende eetcafé/bar gedeelte van Maal 3.

Het eetcafé/bar gedeelte van Maal 3 is een gezellige bar met grote schermen aan de wand waar goede clips of concerten op te zien zijn.
Ook kunt u ervoor kiezen om niet in het restaurant gedeelte, maar in het eetcafé/bar gedeelte van Maal 3 te genieten van een heerlijk gerecht.

Naast het restaurant en de eetcafé/bar heeft Maal 3 ook nog een netjes ingerichtte partyzaal die u kunt huren voor bijvoorbeeld uw bedrijfs/personeelsfeest, bruiloft, verjaardag, enz.

De partyzaal van Maal 3 is ingericht met een licht en geluidsinstallatie en kan Maal 3 naar uw wens een geschikte professionele DJ verzorgen, uiteraard kunt  u ook voor een eigen DJ of band zorgen.

Ook is het bij Maal 3 mogelijk om een feest te geven in een thema met naar gewenst thema decoratie, cocktails, DJ’s, effect machines, enz.

Om de website van Maal 3 te bezoeken kunt u hier klikken.

Eet smakelijk en misschien tot ziens bij Maal 3!

Silversant ligt aan de Noorddammerlaan 119 te Amstelveen.

Een van de bekendste Eetcafes in de regio Amstelveen en aan de rand van het mooie Amsterdamse bos.

Bij Silversant kunt u niet alleen erg lekker eten, maar u kan er ook een zaaltje huren. Meer informatie over Silversant kunt u vinden door hier te klikken.